Θέματα για μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι όλες οι τάσεις το 2022


Θέματα για μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι όλες οι τάσεις το 2022

Η βάπτιση ενός παιδιού αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του ζευγαριού. Το γεγονός αυτό, φέρνει χαρά και συγκίνηση στην οικογένεια, αλλά και στους καλεσμένους. Τα τελευταία χρόνια, συνηθίζεται να διοργανώνουν βαπτίσεις με συγκεκριμένο θέμα που περιλαμβάνει από τον στολισμό της εκκλησίας έως τις μπομπονιέρες. Τα χρώματα, τα υλικά και το ύφος συνδυάζονται ώστε να υπάρχει τόσο ομοιομορφία, όσο και ξεχωριστό στυλ. Έτσι, το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και να αφήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Για όσους έγιναν πρόσφατα γονείς και απέκτησαν αγοράκι, παρακάτω θα δείτε θέματα για την βάπτιση του με τις νέες τάσεις για το 2022:

Καλοκαιρινό θέμα βάπτισης με θαλασσινό θέμα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μια πρόταση είναι να επιλέξετε κάποιο ανάλογο θέμα. Εδώ, υπάρχουν πολλές προτάσεις μιας που υπάρχει ποικιλία υλικών και διακοσμητικών στοιχείων. Τα χρώματα που ταιριάζουν είναι οι αποχρώσεις του μπλε, το γαλάζιο, το μπεζ και φυσικά, το λευκό. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικά υλικά, όπως κοχύλια ή αστερίες για να γίνει πιο πρωτότυπο. Επίσης, κατάλληλα διακοσμητικά για τις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι, είναι τα καραβάκια, ξύλινα ή μεταλλικά, οι πειρατές, τα ψαράκια, αλλά και οι φάροι. Αν σας αρέσουν τα κουτάκια, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο σε πχ. γαλάζιο, δεμένο με μπλε ή λευκή κορδέλα και έναν μεταλλικό αστερία. Παράλληλα, αν προτιμάτε τα πουγκιά, κάτι σε λινάτσα, δεμένα με σχοινί και ένα θαλασσινό, ξύλινο στοιχείο είναι μια όμορφη ιδέα, επίσης.

Θέμα βάπτισης για τα ταξίδια

Ένα θέμα που μπορεί να φαίνεται κλασικό, όπως τα ταξίδια, μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι το ιδιαίτερο με πολλή φαντασία. Στο συγκεκριμένο, αν και δεν υπάρχει περιορισμός στο χρωματολόγιο, μια ιδέα είναι να υπάρχει μείξη χρωμάτων, ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον. Μπορείτε να συνδυάσετε το μπλε, το κόκκινο, ή το πράσινο. Όμως, και τα ουδέτερα, γήινα χρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως το μπεζ, το καφέ και το γκρι του πάγου. Τα διακοσμητικά στοιχεία που ταιριάζουν είναι τα αυτοκινητάκια, τα αερόστατα, τα μηχανάκια ή τα αεροπλάνα. Μπορούν να είναι πλαστικά, ξύλινα, μεταλλικά, ακόμα και χάρτινα. Μπορούν να είναι τοποθετημένα πάνω σε πέτρα, γυαλί ή μέσα σε κουτιά από πλεξιγκλάς. Αν σας αρέσει κάτι πιο απλό, τα χάρτινα κουτιά δεμένα με κορδέλα ή οι κρεμαστές μπομπονιέρες θα σας καλύψουν. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε και το τούλι, όπου κάνοντας μια μείξη διχρωμίας, πχ. γαλάζιο και λευκό τούλι, δεμένο με μπλε κορδέλα να δώσετε διαφορετικό στυλ.

Θέμα βάπτισης με ζώα του δάσους

Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα για το φθινόπωρο είναι τα ζώα του δάσους. Τα χρώματα που μπορείτε να παίξετε μαζί τους είναι τα γήινα, όπως το μπεζ, το καφέ, το λαδί, αλλά και το κίτρινο για να δώσει έξτρα ένταση. Σχετικά με το ποια ζωάκια θα επιλέξετε, δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείτε να διαλέξετε σκίουρους, αρκουδάκια, σκαντζόχοιρους, ελάφια ή πουλιά. Μπορείτε να έχετε μια ποικιλία από αυτά ταυτόχρονα, ώστε το θέμα να αποκτήσει άποψη. Τα διακοσμητικά μπορεί να είναι ξύλινα, χάρτινα ή κεραμικά. Η συσκευασία της μπομπονιέρας προσαρμόζετε ανάλογα του γούστου σας. Τα πουγκιά, υφασμάτινα ή από λινάτσα, δεμένα με σχοινί ή κορδέλα, σε διαφορετικά χρώματα, είναι μια τάση που θα κυριαρχεί έντονα. Άλλη επιλογή, πιο οικονομική είναι τα απλά κουτάκια, ζωγραφισμένα με ζωάκια, ίσως και σε μορφή καρτούν, δεμένα με κίτρινη κορδέλα και διακοσμητικά χάρτινα στοιχεία.

Όπως είδαμε τις νέες τάσεις για το 2022, θα παρατηρήσατε πως η επιλογή ενός θέματος είναι μείζονος σημασίας για την δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας. Σχεδιάζοντας προσεκτικά την οργάνωση μιας βάπτισης, αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η μπομπονιέρα και τα αναμνηστικά δωράκια της. Ο συνδυασμός υλικών, χρωμάτων, κουφέτων και διακοσμητικών στοιχείων απαιτεί σκέψη και έρευνα. Προσπαθήστε οι χρωματικές αποχρώσεις να δένουν μεταξύ τους. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στον σχεδιασμό της. Λύσεις υπάρχουν για κάθε τσέπη, ανάλογα τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές ιδέες σε λογικές τιμές, καθώς και μεγάλη ποικιλία για να βρείτε την κατάλληλη που θα καλύψει τα γούστα σας.